Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: فاز نخست طرح پیشگیری از اعتیاد زنان ۱۵ تا ۲۹ شهر اراک درحال اجرا است و برای ادامه طرح نیاز به تامین مابقی اعتبار مصوب داریم.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، زهرا فرجی ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که در استانداری مرکزی برگزار شد با اشاره به طرح‌های انجام شده در حوزه پیشگیری از اعتیاد زنان اظهار داشت: سال گذشته طرح پیشگیری از اعتیاد زنان 15 تا 29 سال اراک را پیشنهاد کردیم و برای اجرای این طرح 79 میلیون تومان مصوب شدکه فاز نخست آن درحال اجرا است اما تاکنون تنها پنج میلیون تومان برای آن تخصیص ‏شده که تقاضا داریم مورد توجه قرار گیرد و مابقی اعتبارات دراختیار اجراکنندگان این طرح قرار گیرد، ‏این طرح که یک طرح اجرایی، آموزشی پژوهشی است توسط سمن‌ها در مناطق حاشیه‌ای شهرها انجام ‏می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با بررسی که روی 122 آرایشگاه زنانه از 900 آرایشگاه اراک داشتیم در حوزه بهداشت علی‌رغم همه نظارت‌هایی که مرکز بهداشت استان انجام می‌دهد بیشترین مشکلات را شاهد بودیم، در حوزه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای تعدادی از این آرایشگاه‌ها به روز نبودند و کارت‌های مصوب را نداشتند، در حوزه امنیتی هم چهار شاخص در این آرایشگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت، در بحث مواد مخدر در 39 درصد آنها مواردی را مشاهده کردیم و قالب مشتریان را که مورد بررسی قرار دادیم حدود 50 درصد آنها سفارش قرص زیبایی اندام را داشتند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: صنف آرایشگران نظارت‌های لازم را حال به سبب نداشتن نیروی کافی یا موارد دیگر ندارد و قالب تعرفه‌های آنها تعرفه‌های قبل بود و تعرفه‌های جدید را نداشتند و نتوانستند آن را طبق آمار روز تطبیق دهند، آرایشگاه‌های زنانه به‌عنوان یکی از مراکز تجمع زنان در معرض تهدید و خطر جدی بروز آسیب‌های اجتماعی هستند که لازم است تمامی دستگاه‌های متولی و نظارتی با دقت کافی امر کنترل و نظارت بر این مراکز را داشته باشند.

فرجی بیان کرد: علاوه بر آسیب‌های اجتماعی این مراکز با بحث سلامت جسمانی افراد هم در ارتباط است و خدماتی که ارائه می‌دهند مستقیم با سلامت جسمی افراد ارتباط دارد.

وی ادامه داد: در سال گذشته بنابر مصوبه شورای مبارزه با مواد مخدر استان، کارگروه تخصصی در بحث کمیته تخصصی پیشگیری از اعتیاد زنان در سطح استان با حضور فعالان دولتی و غیردولتی تشکیل شد، اولویت‌های پیشگیری از اعتیاد زنان را بررسی کردیم برنامه‌های سال 96 تدوین شد، دو تا سه طرح را اجرا کردیم و دو تا سه طرح را هم قصد داریم که انجام دهیم، تقاضا داریم در زمینه تامین اعتبار و اهتمام ویژه از سوی دبیرخانه همکاری بیشتری را شاهد باشیم.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی عنوان کرد: تاب‌آوری اجتماعی زنان و خانواده را با محوریت آسیب‌های اجتماعی و رویکرد اعتیاد انجام دادیم که در قالب 20 کارگاه اجرا شد و 20 تسهیلگر بومی را تربیت کردیم که اینها در شهرستان‌های استان درحال برگزاری کارگاه‌های آموزشی هستند.

فرجی اضافه کرد: طرح توانمندسازی زنان روستایی در بخش‌های مختلف از جمله حوزه اجتماعی‌و به‌ویژه آسیب‌های اجتماعی را داریم که الان 24 روستا درسطح استان به‌عنوان پایلوت انتخاب شدند و این طرح در دو روستا درحال اجرا است.

وی افزود: دو مشخصه اصلی این طرح بحث توانمندساز کردن زنان در برخورد و مواجهه با آسیب‌های اجتماعی است که آسیب‌های اجتماعی در حوزه زنان روستایی‌هم افزایش پیدا کرده و با توجه به شرایط روستاها متاسفانه ممکن است فرصت‌‌های موجود به تهدید تبدیل شوند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: 9 کارگاه آموزشی ترویج سبک زندگی اسلامی را با تاکید بر تحکیم بنیان خانواده با محوریت آسیب‌های اجتماعی با همکاری دبیرخانه جشنواره گل‌های محمدی و فاطمی اجرا کردیم.

فرجی بیان کرد: طرح پژوهشی شیوع‌شناسی اعتیاد زنان را در کمیسیون مبارزه با مواد مخدر پیشنهاد کردیم و تقاضا داریم که در تامین اعتبار آن شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کمک کند.

انتهای پیام/

R41371/P1486/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۲۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان از افزایش برخی از آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و غیره در استان خبر داد و گفت: علما و فضلا می‌توانند با کمک به کاهش این آسیب‌ها دین خدا را یاری کنند و این از مصادیق عمل صالح است.

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در بازدید از شهرستان تالش و در جمع علما و معلمان حوزه علمیه اهل سنت با اشاره به اینکه ضرورت حرفه آموزی و علم توسط معلم صورت می‌گیرد، اظهار کرد: معلمی شغل انبیاست و معلم، وظیفه هدایت جامعه را بر عهده دارد.

وی با گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر، افزود: نگاه دنیا به کارگر به عنوان ابزار کار است اما اسلام عمل کارگر را عمل صالح معرفی می‌کند و او را مانند مجاهد فی‌ سبیل الله می‌داند لذا در دین اسلام با نگاه متفاوتی از کارگر تکریم می‌شود.

رئیس شورای قضایی گیلان با بیان ضرورت حفظ وحدت در جامعه، گفت: هرچه وحدت پایدارتر شود به همان اندازه از تفرقه افکنی و تهدید دشمنان در امان خواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی خاطرنشان کرد: شیعه و اهل سنت در شهرستان تالش با مسالمت و آرامش در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و از این جهت این شهرستان از مصادیق حفظ وحدت در کشور است.

این مقام ارشد قضایی با اشاره به اینکه دعوت به صلح و سازش عمل به سنت پیامبر اکرم(ص) است، گفت: گاهی حتی با صدور رای قضایی هم خصومت‌ها پایان نمی‌پذیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رییس کل دادگستری استان گیلان به همراه معاونین قضایی از دادگستری شهرستان تالش بازدید کرد و در نشستی با حضور مسئولان قضایی آن شهرستان حضور یافت.

رئیس کل دادگستری استان گیلان با تقدیر از زحمات قضات و کارکنان دادگستری تالش، اظهار کرد:قوه قضائیه در اعتماد سازی و امید آفرینی در جامعه نقش بسزایی دارد لذا کارکنان دستگاه قضایی باید با ارائه خدمات ارزنده در افزایش اعتماد و امید مردم تلاش کنند.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی با تاکید بر نظارت و پیگیری مسئولان قضایی افزود: آمار ورودی پرونده به دادگستری شهرستان تالش افزایش چشمگیری داشته و باید با راهکارهای سریع، قاطع، دقیق و مدبرانه و به دور از افراط و تفریط در راستای کاهش ورودی اقدام شود.

وی به همراه معاونین قضایی از دادگستری شهرستان تالش بازدید کرد و در نشستی با حضور مسئولان قضایی این شهرستان حضور یافت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد